eliiinaajonsson

Måndag

Kategori: Allmänt

ska snart fara och handla med Hampus och Åsa. Seeya 

Söndag..

Kategori: Allmänt

Fam. Bergvall kommer hit idag, så mamma hade bakat en tårta för att de kommer hit för att gratta henne i efterskott. Men hon kom på att det skulle nog inte räcka, så jag gjorde en till. Blev choklad och blåbärssmak, bara det blir bra.. :]
Sen ska vi äta palt, vilket blir ännu bättre än tårta!


Fick denna av moster, passar mig perfekt ;) tack!

Starkeman

Kategori: Allmänt

Var och såg Starkeman idag. Var tänkt att jag skulle fara dit med Kajsa, men eftersom hon sov bort hela dan så for jag dit med Rebecka och Hampus ;) Var där kanske 2 timmar, sen blev jag less.
Snart ska vi till Hjördis och äta middag, blir säkert gott!

Ett och ett halvt år med älsklingen idag då! Kärlek. 



grymt snyggt

Dag 27 - Varför gör du så här 30 dagar utmaning

Kategori: Allmänt

För att oftast har jag inte så mycket att skriva om, brukar bli ungefär samma sak varje dag, att man är på skolan osv. Så började med en sån här för att helt enkelt ha nåt att skriva om.

ge mig nån? :D

Kategori: Allmänt

Helg!

Kategori: Allmänt

Den här dan har varit underbar, förutom att jag haft ont i halsen. Vi fick se klart This Is England på språkvalet, sen hade vi skridskor på gympan vilket var grymt kul. Vi hade inte heller någon SO, så på den håltimman bestämde vi vilka klasströjor och byxor vi skulle ha. Tror det kommer att bli jättebra.
Nu sitter jag i mitt nystädade rum med Hampus. Har t.o.m orkat rengöra akvariumet så det är ju inte så illa! Nu inväntar vi bara plankstek och till efterrätt pannacotta. Lovely.

Dag 26 - Din favorit tid på året

Kategori: Allmänt

Måste ju vara sommaren! Man är ledig, det är varmt, man är typ ute hela dagarna, badar osvosv. Finns nog inget bättre.

Torsdag

Kategori: Allmänt

Kom just från Långträsk, vi har varit och uppvaktat Linus som fyller 18, grattis!
Har som inte så mycket mer att säga, jo.. Jag klarade matteprovet, utan rester! :D brukar ha jättesvårt för enhetsomvandling, men jag klarade det visst denna gång.
Sover hos Hampus inatt, mys!

Grattis mamma! ♥

Kategori: Allmänt

Musikprovet gick väl sådär, inte riktigt lika svårt som jag hade trott. Det var ju bara tre sidor, trodde det skulle vara många fler!
Blev att äta köttsoppa och tårta efter skolan, vilket inte var så dumt. Dessutom blev det inget gym idag heller, men imorgon blir det nog av! Bara jag hinner.. Men en sak har jag bestämt mig för: i sommar ska jag inte gymma, det blir att börja motionera eller nåt. Jag menar, att simma är en av de bästa motionspassen, och badar är väl det man gör på sommaren? Och anledningen varför jag inte tex är ute och går med mina hundar nu ist för att fara på gymmet och springa på ett löpband beror på att det är så himla kallt nu och då ids man inte gå ut.. Men i sommar, är det bara ut!
Nu ska jag sluta babbla. Bjuder på en bild och sen ska jag duscha.



Dag 21 - en bild av något som gör dig glad

Kategori: Allmänt

Inte bara han, utan en hel del vänner också. Men har knappt några bilder på den här datorn, och alla mina vänner vet att de gör mig glad!


Du gör mig så lycklig, du är det finaste!

Sitter i Vebomark

Kategori: Allmänt

Hampus och Fredrik är på gymmet, och ska hämta pizza sen. Jag, Åsa och Wilda är kvar i Vebomark. 
Mamma fyller ju år på tisdag, så imorgon ska jag visa min skickliga sida och hjälpa pappa baka en tårta. Älskar att baka! :D

Stan idag också :))

Kategori: Allmänt

Jag och Hampe fick frukost på sängen i morse, vilket var skönt eftersom vi vaknade så tidigt. Sen så åkte vi med mamma ner till Arvidsjaur, eftersom vi snart ska till Järvträsk och sen åka vidare till Skellefteå och gratta Fredrik.
Sover i Järvträsk inatt :)

Dag 19 - smeknamn du har, varför har du dem

Kategori: Allmänt

Nu hoppade jag över några, eftersom jag ändå inte kommer skriva nåt intressant.

Iallafall på den här kan jag ju svara att jag kallas mest för Elina, eftersom jag heter det. Men kallas öven för fiskelina, vilket är Hanna Forsbergs fel! Hon kom på det på en fysiklektion när vår lärare började prata om fiskelinor, och då sa hon det ungefär till hela klassen så nu är det det jag kallas hos vissa.. Kanske inte alltid så kul att bli kallas fisk? ;)

Jag är så duktig

Kategori: Allmänt

Var och gymmade en timma idag efter skolan, plus att jag var med på gympalektionen och kämpade verkligen så mycket jag kunde så då blev det kanske 30 minuters träning där med, great huh? :) fast jag kanske inte kämpade lika mycket på gymmet, eftersom jag är rädd för att ha träningsvärk imorgon när jag ska springa runt i Skellefteå. Och ha träningsvärk när man ska till stan är en mardröm! Men blir bättre träning på måndag :D

Dessa hålor

Kategori: Allmänt

Hade ju matteprov idag, och gick väl hyfsat bra. Men kändes som att vi inte gått igenom allt som var med på provet? Lite dåligt.. Sen så hade vi ingen bild, känns som att vi har hålor hela tiden nu? I alla fall så var jag social med Rebecka en stund sen satt jag mig och pluggade lite musik. Lika bra när man ändå ska vänta :)

Dag 14 - en bild på dig och din familj

Kategori: Allmänt

Det här är enda bilden jag har på mig tillsammans med nån familjemedlem. Och dessutom har jag ingen bild på nån enskilt heller, men jag kan säkert ordna det :)



Att jag orkar..

Kategori: Allmänt

Har bakat muffins med bror ikväll, vilket var kul men de blev inte så jättegoda.. Tycker att de mest smakar ägg, menmen.. Sen så har jag lockat håret, vilket jag aldrig brukar orka för det tag en evighet.. Men, ikväll kände jag att jag inte hade nåt bättre för mig så min kväll har bestått av bakning, pluggning, datorn och håret.. Yes, vilken
härligt kväll!

 
Man ser typ inte mitt underhår på bilden.. ;o

Nu kommer bilderna jag lovat.

Kategori: Allmänt

Ni vet, de där på mitt rum :) i alla fall så orkade jag då inte städa för att ta nå bilder, så ni får se hur det ser ut nu. Fast det är stökigt :)
Tog några bilder eftersom mitt rum inte är så litet, och det mesta får ni väl se på bilderna.


Gillar Findus-kudden också ;) min älskade säng


Såg nu hur starkt lampan lyste till akvariumet, men ajja.






Så, that´s it! Dålig bildkvalla, men vad kan man begära av camen? :)

Nu ska jag plugga

Kategori: Allmänt

För har en vecka på mig att plugga in detta häfte:



Känns ganska så segt.. För det är en hel del årtal, vilket är en av de svåraste sakerna jag har för att lära mig..
Nåja, lika bra att sätta igång. Skriver nog sen.

Alla hjärtans dag ♥

Kategori: Allmänt

Såg att idag skulle jag lägga upp en bild på mitt rum, men kan som inte det eftersom jag inte är hemma.
Är hos min älskade pojkvän, det är ju ändå alla hjärtans dag! Fick en ros av honom, vilket verkligen värmde.

Har även hunnit gymma idag, och vi får se om det blir imorgon också. Tränade mest ben idag, eftersom de är typ de jag vill se skillnad på mest. Så nu har mina vadmuskler varit spända från kl 4 tills nu.. Hoppas det beror på träningen :D

Nu ska jag gå och se om jag har med mig mitt musikhistora-häfte, och om jag har det ska jag plugga!

Ha en fortsatt bra alla hjärtans dag! Puss på er ♥

NU:

Kategori: Allmänt


love it♥

Dag 08 - Mål på kort sikt för denna månad och varför

Kategori: Allmänt

Just nu känner jag väl mest att jag har panik inför gymnasieval. Så mitt största mål, kanske inte bara för denna månad, är nog att satsa allt på skolan. Fast det är tråkigt och sjukt jobbigt..
Sen nåt annat, som jag verkligen vill är att börja gymma seriöst nu. Bygga upp en massa muskler, ja det är nog mina mål just nu :)

Tänkte bjuda på några snygga bilder

Kategori: Allmänt

Har just spelat Mariocart, och kan bara säga att det gick INTE bra. Blir på sånt sjukt dåligt humör när man inte kommer etta..
I alla fall har jag även varit ute och backövat här ute. Hampe var min lärare ;) gick väl sådär..

Hittade några bilder på mammas dator, som ni inte sett.
 
"Jätte"fin bild på jag och Elias. Detta var på julafton -10


Haha, var bara tvungen. Klockren bild! :D nyår -08?


Det här är bara en bil utanför Fällfors, där min morfar bor. Kan lova att det är större än det ser ut!

Goddag

Kategori: Allmänt

Åh så tragiskt det är med söndagar.. Men ska i alla fall försöka göra det bästa av situationen, vilket jag lyckats hyfsat bra med hittills. :)

sov gott nu

Kategori: Allmänt

Nu har jag fått i mig några kex med Philadelphiaost, så snart ska man tvätta bort sminket och göra sig klar. Sen se alla hans ex med Hampe.

GOD NATT

Middag

Kategori: Allmänt

Är hos Reino och Anlo nu. Till förrätt fick vi mackor med räkgrejs på, till varmrätt fick vi fläskfilé med potatisklyftor + såser åsså och till efterrätt fick vi panacotta, glass, bär och fruktsallad! Riktigt gott. Så nu har jag och Hampe nyss spelat charader med Ellen och nu sitter jag här vid datorn mätt och belåten! :)

Dag 07 - en bild på någon / något som har störst inverkan på dig

Kategori: Allmänt

Den här var typ sjukt svår, eftersom det inte bara finns en speciell sak. Dessutom har jag knappt nån bild på min dator. Men kan väl säga att det är min familj, och alla nära och kära. Kan som inte säga vem som har störst inverkan..

Varmare ute nu!

Kategori: Allmänt

Har just spelat Cluedo med Marielle, Viktor och Hampus. Innan det så bar vi "några" pelletssäckar, och efter det fick vi fika hos Gun och Harry (grannarna).
Nog känner man att man tränade igår, baksiden av vaderna och armarna värker lite grann.. Men det är en skön känsla! :)
Ikväll är vi bjuda på middan hos Reino och Anlo, vad det blir vet jag inte än men är ganska så säker på att det kommer bli great.

Nu är jag hemma..

Kategori: Allmänt

Filmen var väl sådär.. Men trevligt att träffa alla som följde med :)

Gym

Kategori: Allmänt

Hade håla på sista lektionen, så fick skjuts av baby till Gielas. Så jag och Marielle började gymma idag. Vi var väl där ungefär en timma.
Så har hunnit duscha nu, och snart ska vi väl få i oss nån mat. Ikväll blir det Little Fockers på bio.

Dag 06 - Favorit superhjälten och varför

Kategori: Allmänt

Sorry, men har typ ingen.. Så därför ska jag inte skriva mer.

Imorgon så

Kategori: Allmänt

Blir nog att börja gymma imorgon igen, ska bli underbart! Kommer nog träna rygg, mage och ben mest. Vill inte ha så mycket armmuskler :P Jag fick tyvärr inte med mig Rebecka imorgon, eftersom hon är förkyld och varit sjuk i veckan, men tror att Marielle följer med mig. (y)

Imorgon kväll ska jag, Hampus, Marielle och Viktor (nån fler?) fara och se Little Fockers som går på bio. Sen far nog vi alla hem till mig och sover här. Ska bli trevligt! :)


B-O-O-O-R-I-N-G

Dag 05 - en bild av en plats du varit på

Kategori: Allmänt


Star Wars museumet i Örnsköldsvik. Självklart var det de riktiga dräkterna, men de var ju bara i Sverige några veckor :)

Dessa prov

Kategori: Allmänt

Kom på att vi har nationellt prov imorgon, svenska.. Men kan ju ändå inte plugga till det, så det gör inget att glömma bort det ;)
Sitter nu i Järvträsk och ser Ice Age två, tror jag att det är.. Tycker bara om ettan, för det borde inte finnas ännu en Ice Age film, enligt mig..

Värt ens

Kategori: Allmänt

Hade håla de två sista lektionerna, så slutade 20 i 2.. Sitter då i Hampes lägenhet nu och väntar på att han ska sluta. Sen far vi nog till Järvträsk.

Dag 04 - en vana som du önskar att du inte har

Kategori: Allmänt

Kan väl säga att jag önskar att jag inte hade en vana att småäta hela tiden.. Det är typ det enda, som jag stör mig på alla fall.

Dag 03 - en bild av dig och dina vänner

Kategori: Allmänt

Hade typ bara de här bilderna.. Är ju inte heller hemma så kan inte ta nån från datorn..





Dusch

Kategori: Allmänt

Nu ska jag duscha och sen ska jag och baby se klart I rymden finns inga känslor och kanske nåt avsnitt Simpsons :)

God natt.

Dag 02 - Meningen bakom ditt blogg namn

Kategori: Allmänt

Den här kanske inte är så värd för min del, eftersom det inte är så komplicerat. Mitt för och efternamn, plus några till i:n och a:n bara.. That´s it :)

Äckligt mätt

Kategori: Allmänt

Mamma och pappa var till Piteå idag med Diezel, eftersom hans tass inte är helt okej än.. Så de fick en tid och stackarn ska amputera bort en "tå".. Så nu har jag bäddat ner honom på soffan på en kudde under en fleecefilt och en värmedyna. Enda gången han vill mysa är när han varit sövd, så det är ju bara att passa på! :)

Imorgon har vi nationellt prov i svenska, läsförståelse... Känns jobbigt, men måste ju som sagt göras..

Hampes ägg

Kategori: Allmänt



Så går det om man har tråkigt! :D

Dag 01 - En nytagen bild på dig och 15 intressanta fakta om dig själv.

Kategori: Allmänt

- Snus är bland det äckligaste som finns, speciellt lös.
- Vill fara utomlands, helst just nu. Och helst till England.
- Har aldrig blött näsblod, och aldrig heller svimmat.
- Jag har en sjukt störande virvel i luggen, som för det mesta är helt omöjlig.
- Jag har världens bästa pojkvän, familj och vänner.
- Det enda jag är allergisk mot är vissa kiwi.
- Har lätt för att reta upp mig för småsaker.
- Tror starkt på det "övernaturliga".
- Har aldrig flyttat. Vilket är skönt, för jag trivs.
- Skulle aldrig klara mig utan nåt djur.
- Kan knappt ha en och samma telefon mer än ett halvår..
- Kan inte ljuga, får sjukt dåligt samvete.
- Hatar folk som ska leva om HELA tiden.
- Enda gången det är kul att shoppa kläder är på internet, inte annars.
- Just nu sitter jag och väntar på att få äta palt..


Bra kvalla på bilden, jag vet ;)

Ingen bio då..

Kategori: Allmänt

Kom just in, har varit och grillat ett tag, typ en timma eller nåt ;) ändå skönt..
Jag och Hampe hade tänkt se bio ikväll, men det var visst ingen. Eller jo, kl 3 men det var väl den där "Trassel"?

Trött

Kategori: Allmänt

Nu har jag och Hampe kommit hem till Lauker, och är så himla trött!
Blev tyvärr inga bilder ikväll, menmen..

Ska bli skönt att lägga sig med en underbar pojkvän och kanske se nåt avsnitt Simpsons.

God natt folk!

Fix

Kategori: Allmänt

Marielle har just lockat håret på mig, så nu slipper jag tänka mer på hur jag ska ha håret. Nu ska jag bara sminka mig och kanske byta om? Vet inte än vad det blir för kläder..

Ikväll blir det att fira Frida, och mest troligt Anja också. Grattis på er! :)

Halebops reklamer suger? ;o

Kategori: Allmänt

Frida pratar med Alex, och jag sitter och ser på tv.. Det enda som funkar att se på är South Park, så blir väl att se på det ;)

Middag ute med älskling

Kategori: Allmänt

Kom just till Hampes lägenhet, ska lämna några grejer här. Var en sån underbar flickvän så jag bjöd Hampe på mat, så en tidig middag blir det.
Sen ska jag fara till Lasson, vi ska baka tårta och så till imorgon. Hon ska ju firas så :) sover nog hos henne. Ska bli kul eftersom det typ var evigheter sen vi umgicks sist..

Och den där listan hinner jag inte börja med nu, för första dagen tar ju ett tag.. Och det har jag inte tid med.
Kanske uppdaterar sen ikväll, vi får se! :)

?

Kategori: Allmänt

Har just sett otecknade Lucky Luke, nästan bättre än de tecknade, haha ;)

Nog blev det skillnad nog ;)

Kategori: Allmänt

Hade tänkt göra en sån här

Kategori: Allmänt

Sett att många har såna här, så tänkte prova på det själv.. Så jag börjar ikväll eller imorgon. Vi ser väl! :)

Dag 01 - En nytagen bild på dig och 15 intressanta fakta om dig själv.
Dag 02 - Meningen bakom ditt blogg namn
Dag 03 - en bild av dig och dina vänner
Dag 04 - en vana som du önskar att du inte har
Dag 05 - en bild av en plats du varit på
Dag 06 - Favorit superhjälten och varför
Dag 07 - en bild på någon / något som har störst inverkan på dig
Dag 08 - Mål på kort sikt för denna månad och varför
Dag 09 - Något du är stolt över de senaste dagarna
Dag 10 - Låtar du lyssnar på när du är glad, ledsen, uttråkad, sur, förbannad
Dag 11 - En annan bild av dig och dina vänner
Dag 12 - Varför började du blogga?
Dag 13 - en bild av ditt rum
Dag 14 - en bild på dig och din familj
Dag 15 - Sätt din iPod på shuffle: Första 10 låtar som spelar
Dag 16 - En annan bild av dig själv
Dag 17 - Någon du skulle vilja byta liv med för en dag och varför
Dag 18 - Planer / drömmar / mål du har
Dag 19 - smeknamn du har, varför har du dem
Dag 20 - Någon du ser dig vara gift / vara med i framtiden
Dag 21 - en bild av något som gör dig glad
Dag 22 - Vad gör dig annorlunda än alla andra
Dag 23 - Något du längtar för mycket
Dag 24 - Ett gammalt brev till dina föräldrar
Dag 25 - vad jag skulle hitta i väskan
Dag 26 - Din favorit tid på året
Dag 27 - Varför gör du så här 30 dagar utmaning
Dag 28 - en bild på dig förra året och nu, hur har du förändrats sedan dess?
Dag 29 - Vad har du lärt dig denna månad
Dag 30 - din favoritlåt.

Gräsligt hår..

Kategori: Allmänt

Tror jag ska färga underhåret strax, mamma hade nån "ekologisk" hårfärg, så då är man lite miljövänlig också ;)
Ska nog också beställa hem nån klänning/tunika och skor, känns som att jag behöver det :P

Nu är jag less på att vara hemma

Kategori: Allmänt

Om vi säger såhär, min vanliga temp. är väl ungefär 37 grader. Sen i måndags så har jag haft från 37.5 - 37.7, vilket är väldigt lite i feber.. Känner mig frisk nu, men har ju fortfarande feber. Blir galen snart.

nästan klart nu..

Kategori: Allmänt

Nu fattas bara rätta färgen till bakgrunden, men vet inte riktigt vilken färg jag vill ha än.. Får fixa det imorgon.

god natt.

Ny bloggdesign snart.

Kategori: Allmänt

Även idag har jag lite feber, men är inte lika seg eller så. Får se om det blir skola imorgon. :) håller på att göra en nu bloggdesign, så ska hålla på med Photoshop lite nu. Får hoppas att det jag nu påbörjat blir bra.. Annars vet jag inte vad.. :P

Ge förslag till färg/mönster till bloggen nu!

vad tror ni om detta? Såklart är den inte klar, en hel del grejer att lägga till ännu.. men :)

Aww

Kategori: Allmänt

Hampus måste ju vara den sötaste!
Då är man hemma idag.. Har feber, en jäkla hosta osv.. Då kommer han hit utan att säga något, fast jag är sjuk. Han måste vara den mest underbara pojkvän man kan ha! :)


En bild från skolavslutningen. Men hittade den på mammas dator så var tvungen att ta den. Sweet!

Family Guy + Simpsons = ingen sömn ;)

Kategori: Allmänt

Kom just in efter en skön, men inte så lång promenad med hundarna.
Jag har "fixat" 2 säsonger Family Guy och en säsong Simpsons.. Så gissa vad jag kommer göra nu, och ikväll? Och kanske inatt? ;) haha.
Hade även tänkt grejja lite med Photoshop, kanske fixa en ny bloggdesign? Men måste först hitta några fina bilder att ta med, men ska vänta tills mamma kommer hem så jag kan höra med henne om hon har några.

Hörs sen!





37.5

Kategori: Allmänt

Funderar på att ta med hundarna ut på en promenad. Kan ju inte sitta framför datorn och dega hela dagen för att jag är sjuk? Nej, det funkar inte.
Har fortfarande lite feber, så vi får se om det blir att fara på skolan imorgon.. Men om jag mår såhär ikväll tror jag att jag stannar hemma, har ont i huvudet, hostar, är så sjukt täppt i näsan osv.. Jobbigt! Men, jag har i alla fall fått tillbaka smaken, yey ;)

Puss