eliiinaajonsson

Den gröna cirkeln

Kategori: Allmänt

Tog några bilder igår, ska titta på dom senare och om någon blev duglig så ska jag lägga upp dom sen. Nu ska jag äta, men detta blir nog inte sista inlägget idag :) Läste ut den här boken idag, om ni inte läst den så gör det!

Hehe

Kategori: Allmänt

Tog några bilder igår, ska titta på dom senare och om någon blev duglig så ska jag lägga upp dom sen. Nu ska jag äta, men detta blir nog inte sista inlägget idag :) Puss!

Sol!

Kategori: Allmänt

Vi for på stranden idag kring 2 kanske. Hade inte tänkt bada, men det blev så sjukt varmt så slutade med att jag var tvungen att bada. :P Imorgon ska jag, hampus, pappa och kanske mamma och elias till Lycksele. Bilder därifrån kommer säkert! :)

Inget att skriva om..

Kategori: Allmänt

Vet att min uppdatering är kass, men har ingenting att skriva om eller några bilder att visa. Just nu är jag hemma i Lauker, och vi ska väl snart gå och lägga oss.. Blir väl nåt avsnitt Family Guy innan man somnar :) bjuder på denna bild, ser ut som en alien menmen.. :P

:)

Kategori: Allmänt

Inatt sov vi i tält, mamma köpte ett nytt igår eftersom vårt förra blåste sönder i somras.. ;) Gummsan :) Tältet och Marielle ;)

Fredag, yay

Kategori: Allmänt

Är fortfarande hos Hampus och här ids jag inte koppla in kameran eller telefonen.. Men när jag kommer hem kan jag göra det! :) Var och åt frukost/lunch ute, var hur gott som helst.. Bild på det har jag tagit :) När Hampe slutar far vi och Marielle och Viktor till Reivo.

Inget att skriva om

Kategori: Allmänt

Somnade före halv 10 igår, och sov till halv 12 då mamma ringde?! Hur länge kan man sova? :O Haha, är då i alla fall utvilad nu. Senare idag så far vi till Lauker och vad man hittar på där ser vi :)

hehe

Kategori: Allmänt

Klippte mig ju idag, det blev att hon typ tog 2 dm.. Känns som att jag har jättekort hår nu men det är ändå skönt! Och bara för att så håller jag på att göra slingor i det nu ;) Bild på det kommer nog senare :) Har bakat cupcakes ikväll, bild på dom kommer säkert också sen.. Sanningen är att jag ids inte koppla in telefonen nu.. (a) Hampus, Marielle och Viktor är påväg hit nu och ikväll blir det nog att bada :D lovely.

Min dag typ

Kategori: Allmänt

Middagen hos Reino och Anlo var god, blev nå special hamburgare ;) sen for vi till ladugården men fick bara en hyfsat skarp bild.. God natt ;) Fick detta av mamma :) Kossa :)

Hemma

Kategori: Allmänt

Kom alldeles just hem, blev att stanna i Arvidsjaur för att köpa en glass och nå bensin åt pappa :) Så nu sitter vi på altanen och har det underbart :]

Fredag

Kategori: Allmänt

Far snart hem till Lauker för ikväll ska vi äta middag hos Reino och Anlo, trevligt :) Mamma fixade klipptid åt mig idag, skulle få komma redan imorgon och klippa mig, skönt ska det bli! :) Frågan är ju hur jag vill ha det..

Bjuder på denna söta bild ;)

Kategori: Allmänt

Vaknade när Hampes väckare rinde halv 10 i morse, men somnade om och sov till halv 12 kanske.. Riktigt skönt! :) Så nu har vi hunnit äta, och nu blir det att bara ligga i soffan och se på tv. Ha en bra dag! :)

Trött..

Kategori: Allmänt

Väntar på Hampus, trodde att han skulle sluta kl 11, men då skulle han visst jobba till 12 idag, så ringde han nyss och sa att han måste nog jobba över en stund.. Tragiskt. Sitter i alla fall och ser på tv för att fördriva tiden, vad ska man annars göra den här tiden? :)

Så bra!

Kategori: Allmänt

Haha, Linnea hittade denna: http://www.youtube.com/watch?v=Y_5HpiQnKPU

Då var man ägare till en sån här skönhet

Kategori: Allmänt

Hotellrummet

Kategori: Allmänt

Just nu:

Kategori: Allmänt

Arvidsjaur snart

Kategori: Allmänt

Nu har Hampe kommit tillbaka, så nu blir det bara att packa ihop för mig medans han duschar sen åker vi :)

Nytt, igen.

Kategori: Allmänt

Nu har jag ändrat lite på min blogg, vart så less.. Haha, denna bloggdesign inte är så värst kul men ändå bättre än svart, eller? :P Nåja, har inte tid att ändra mer nu så detta får duga.. :P

Fredag

Kategori: Allmänt

God morgon! Idag har jag sovit lite längre än igår, så skönt ;) Idag när Hampe slutat så blir det väl att packa ihop, sen fara hem till mig. Under helgen blir det nog inte så många uppdateringar, eftersom jag vill inte spendera hela helgen i Umeå för det.. Men nåt inlägg blir det nog, i alla fall bilder :) Nä, solen skiner så vad gör jag inne?

Flyr för livet ; )

Kategori: Allmänt

:)

Kategori: Allmänt

Har då sovit nån timme nu på morron, tur det.. Hampus kom just hem, så blir snart att fara med honom och Åsa till Gallejaur och äta. :)

Vad är det med mig?

Kategori: Allmänt

Vaknade samtidigt Hampus idag, och kunde inte somna om.. Fattar inte vad det är med mig, brukar ALLTID kunna somna.

Onsdag

Kategori: Allmänt

Fick mitt värmehjärta från Coolstuff idag :D Kanske lite fel årstid, men jag älskar värme. Har redan hunnit ta med den ut fast solen skiner ;) Funkar fortfarande inte som det ska med att lägga ut bilder, måste göra på ett jobbigare sätt och därför blir texten lite konstig ibland..

Detta suger

Kategori: Allmänt

Hampe steg upp just efter 4, och kunde jag somna om då? Nej.. Så nu är man vaken, hur pigg som helst eftersom man somnade kring 10 igår.. Måste ju vara första gången jag inte lyckats somna om.

Ser denna

Kategori: Allmänt

I´m back

Kategori: Allmänt

Nu är jag tillbaka i Järvträsk, som ni märkt så har jag inte uppdaterat medans jag varit hos morfar.. Men det är inte så lätt utan internet ;) Vi for till Skellefteå idag en sväng, där jag fick en ny kamera av mamma, eftersom hon råkat tvätta min förra, haha;) Blev en sån fast i svart:

God morgon!

Kategori: Allmänt

Mamma rinde nu på morron och sa att vi far nog till morfar idag, stannar där två nätter. Dock tragiskt att Hampus stannar nog hemma eftersom han måste nog jobba.. Men nu får man tänka positivt, på fredag far vi till Umeå och bor på hotell och då följer han med :D

;)

Kategori: Allmänt

Nå söt?!

Kategori: Allmänt

Blir typ helt galen, är så himla sugen.. Nåja, bara vänta tills man är 18 och har råd.. suck ;) chihuahua/papillon valp, aww :D

EGO

Kategori: Allmänt

Har just duschat, och om ett tag far jag och Hampus och hjälper till på fisketävlingen, bara tre timmar senare än bestämt (a) Men nu ska jag väl få i mig nå fika, ni får ha en bra dag! :)

Date Movie

Kategori: Allmänt

Nån som sett den? Jag har då inte det, men jag hoppas den är bra för det blir den jag och Hampe ser när han kommer hem :)

God morgon ;)

Kategori: Allmänt

Okej, kanske inte riktigt nyvaken men nästan.. ;) Ska snart följa Marielle och hennes mamma på Dollar, så har inte tid att skriva nåt långt inlägg. Senare idag så far jag nog till Järvträsk, tyvärr kommer inte Hampus dit föränn vid 12 inatt.. Har ingen bild att lägga upp heller, eftersom jag sitter vid Hampes dator..