eliiinaajonsson

SÅHÄR SNYGGA ÄR VI PÅ NYÅR

Kategori: Allmänt

Yes, behöver väl inte säga mer? ;)







Åsså kan jag ju bjuda på den här sminkfria bilden från Järvträsk på mig och gull :)

nyår

Kategori: Allmänt

Idag har jag kört skoter för första gången efter sommarn.. Tvingade med Hampus ut, och det var faktiskt riktigt skönt för det var ju knappt -5.
Igår tappade jag ju smaken och lukten, och jag blir riktigt förbannad varje gång, för vem vill äta då? Så jag frågade mamma om hon visste nånting som kunde hjälpa, och hon sa att om man kokar upp vatten och salt sen drar man in genom näsan... Så, det blev så det blev och kan bara säga att det lättade i näsan men det var inte skönt.. Och i morse då jag vaknade hade jag lukten och smaken tillbaka :D Perfekt till nyår, hade brutit ihop om jag inte fick känna smaken av all god mat vi ska äta sen:P

GOTT NYTT ÅR

Torsdag

Kategori: Allmänt

Idag hämtade mamma ut Hampus försenade julklapp, sen åkte vi och handlade till dagens middag som jag var så duktig och gjorde då vi kom hem så att mamma skulle kunna börja hålla på med maten till imorgon. Sen efter maten åkte vi till Reino och Ann-Louise, där vi fikade och hade jättetrevligt! :)
Nu har jag nyss fixat klart akvariumet, inte lite jobb.. Har till och med ändrat lite grejer i det. Och senare ikväll så tror jag att jag ska börja med mina urtidsdjur, vilket Hampus ska få hjälpa mig med.. Plus så ska jag prova min lilla apa som jag fick i julklapp och ser hur bra den torkar mina naglar :D 

 

Det var ju tänkt att det skulle bli en svart, men den var slut så beställde en vit ist.

The sims

Kategori: Allmänt

Var ju i Skellefteå igår med mamma, pappa, elias och Marielle. Till middag blev det att äta på Tatung, fy så gott! Köpte inte så mycket, men en sak som kom med från Skellefteå var The Sims 3. Har alltid älskat sims-spelen, så det var värt. :)
For tillbaka till Järvträsk på kvällen, då jag hann spela ett tag och vi såg även Pirates 3 som gick på tv.


Bättre nu..

Kategori: Allmänt

Mår mycket bättre idag. Har bara lite feber, men är fortfarande ganska "tjock" i halsen.. Vilket är väldigt störande. Idag åker vi hem, och vi ser väl om Hampus följer.

25 december

Kategori: Allmänt

Är sjuk.. I morse då jag vaknade hade jag 38.5 graders feber, och det minsta jag haft idag är 38.. Men nu har jag ätit, druckit te med honung, tagit några alvedon, duschat och druckit en hel del vatten plus tagit en halstablett alldeles nyss så mår mycket bättre!








Såhär kul kan vi ha på julafton, och med camen ;) haha.

Julafton

Kategori: Allmänt

Nu har vi ätit och öppnat alla julkpappar. Fick bland annat en morgonrock, två par tofflor, massa hudgrejer, fotmad med massage och värme, en apa som blåser naglarna torra, hårgrejer,ansiktsmasker, ett skal till xperian (vilket inte passade?), pengar, lotter, några små kryp som man ska "odla fram" med endast vatten. Plus några andra saker, och såklart datorn och routern från igår! :) Tycker då det med krypen verkar mest intressant, eftersom jag är intresserad av uråldrigagrejer.. Vilket det visst var. :)
Dessa små "söta" kryp ska få växa upp i mitt rum nu framöver, yey ;)
Fick dom av Hampus, tack! :)
Fler bilder från idag kommer upp sen, det lovar jag. För har tagit mer än en ;) plus så håller jag, Marielle, Linnea och Elias på med en film och den kommer nog också kunna ses här om vi blir klar med den. :)

GOD JUL!!

Kategori: Allmänt

Kan väl säga att jag är en lycklig tjej. Fick öppna två paket av mamma och pappa ikväll. I ett av dom var det en dator, och i det andra en router! Lovely! Älskar datorn, och den är inte gjord av plast så den överhettas inte heller, så nu kan jag då använda den i alla fall :) kommer nog bild på den sen, kan inte googla på det heller för har bara kommit fram till att den är av märket HP :P

Sitter och leker med camen, och såhär snygg är man en torsdags kväll/natt, utan smink men whatever. :D

Kan ju bara säga GOD JUL!

Onödigt.. :o

Kategori: Allmänt

Känns verkligen inte som att vi får jullov imorgon, men en sak jag inte fattar är VARFÖR SKA VI HA ENLIGT SCHEMA FRAM TILL LUNCH?! Vi gör ju ändå inget annat än att se film, så kunde vi inte fått lov idag? Nä, då ska man måsta stiga upp tidigt ännu en dag, jaja.. ska då bli skönt att ha lov sen. :)
Blev faktiskt sugen på att ladda upp nån ny bild, men har ingen eftersom jag inte kommer ihåg att ta några.. 
Vi var ju på medan idag på nå grejs (skit), var så uttråkad när de skulle spela nå låtar så jag visste inte vad jag skulle göra.. Lyckades då i alla fall sitta stilla, fast min kropp sa emot :P

Imorgon efter vi fått betygen så far jag och Hampus och köper julklappar till mamma och pappa (typ första gången jag gjort det :O ) vilket inte alls kommer bli svårt. Sen far vi till Järvträsk, och kommer hem på torsdag så vi får se om det blir något fler inlägg tills dess..

pussar

15 saker ni säkert inte visste

Kategori: Allmänt

♦ Jag hatar skräckfilmer!!
♦ Jag tycker inte om vintern alls, skulle lätt klara mig utan den.
♦ Jag har lätt för att bli ledsen
♦ Jag tycker om kemi och fysik.
♦ Jag är extremt mörkrädd, men kan oftast hantera det.
♦ Jag hatar mitt hår pga min virvel i luggen och mina naturliga slingor.
♦ Jag tror starkt på det "övernaturliga", just kanske för att jag kan känna?
♦ Jag har varit helt osminkad endast en dag på hela högstadiet..
♦ Jag vill så gärna utomlands, nu! men vill inte flyga..
♦ Jag vill ha en egen hund. Vi har ju redan två men dom har mamma övertagit helt.. :P
♦ Jag plattar oftast håret för att dölja min virvel mer, inte bara för att få rakt hår.
♦ Jag tycker om att sjunga, men är inte bra på det.
♦ Jag kommer nog gå gymnasium i Arvidsjaur i alla fall, fast jag var så säker på att flytta för några månader sedan.
♦ Jag tycker det är jobbigt att bo i en by, men jag trivs ändå bra här!
♦ Jag är less på min blogg.

God morgon

Kategori: Allmänt

Skönt att vakna upp kl 8 istället för halv sju ;)
Sitter i Hampus lägenhet nu, och ska snart bege mig mot medan :)

ha en bra dag

Hampus julklapp;)

Kategori: Allmänt



Han vet redan vad han kommer att få, inte så lätt att beställa en om jag inte ens vet vad han vill ha så han fick välja ut en ;) är man inte en bra flickvän så säg ;)
Blev inte en sån bra bild, men hittade ingen bättre :P samma färg iallafall ;)

Måndag

Kategori: Allmänt

Skönt med håla idag både på mattenoch på gympan. Imorgon blir det att vara på medan fram till lunch.. Jippie, eller? Sitter då i alla fall hos Hampus nu, var så duktig att jag gick hit i snöstormen och kylan.. Inte så långt, men kallt ;)

Snart jul.

Kategori: Allmänt

Idag kom vi ju hem från Storberg, och igår firade vi julafton med dom eftersom vi inte kommer hinna träffa dom innan jul.. Fick en massa fina grejer, men orkar inte skriva allt här :P

Mamma tar hand om hennes jobbarkompis hundar ikväll, och åååhh så sugen jag är på en liten hund!!

Och äntligen vet jag vad jag ska beställa åt Hampus i julklapp, men det får ni se sen! :) Han vet ju vad det är, men.. :P

pussar

varför är jag inte rik?

Kategori: Allmänt

Sitter och tittar på www.coolstuff.se, och då tänker jag på hur orättvist allt är.. varför kan inte jag ha så mycket pengar så jag kan beställa allt jag vill? Finns ju hur många coola saker som helst. Man skulle kommit på det lite tidigare, så det kunde blivit några julklappar, men får beställa sen :)

HJÄLP MIG

Kategori: Allmänt

HJÄLP MIG, VAD SKA JAG GE HAMPUS I JULKLAPP?!?!?!??!?!!??!?

Börjar närma sig nu.

Kategori: Allmänt

Det kändes nästan som att lucian i morse gick lite bättre än i torsdags, men det får väl nån som lyssnade avgöra? Somnade en stund när Elias spelade tv-spel, och sov kanske en halvtimma och när jag vaknade så kände jag mig så seg.. Så jag gjorde det enda som hjälper, tog en varm men kort dusch sen hade mamma gjort glögg och så.. Så nu är jag inte trött längre. :)
Började fundera lite idag, och kom fram till att om två veckor har julafton redan varit :O så sjukt..

Luciabilder

Kategori: Allmänt

Har inte haft tid att blogga, och har inte så mycket att blogga om heller. Det enda jag kan skriva nu är att jag mår så mycket bättre, har bara lite ont i halsen och så men.. Tänkta ladda upp några bilder från i torsdags:







Hes

Kategori: Allmänt

All luciasång gjorde min hals midre ont, men mer hes... Förhoppningsvis blir morgondagen bättre

Mår dåligt..

Kategori: Allmänt

Igårkväll innan jag skulle gå och lägga mig så fick jag hur ont i halsen som helst, men tänkte väl att det går över... Meeeen, när jag vaknade i morse, bredvid en vääääldigt söt pojkvän, så hade jag ännu mer ont och det var som att det svällt upp i halsen så det var jobbigare att andas. Men som tur var gick andningen bättre när jag stigit upp, men har varit jobbigt hela dagen.. Speciellt smärtan och att jag varit lite hes.. Och på det så känns det som att jag har lite feber, men har ingen lust att kolla för jag ska inte (!!!!) vara hemma imorgon eller på torsdag, vill ju vara med på lucian så..

Nu är det inte länge kvar till jul, och gissa om det är nån som längtar till lovet?!?

kiruna imorgon

Kategori: Allmänt

Haht prov idag, har även det imorgon.. Plus så har vi tränat lucia med ljus och utan sånghäfte, och det gick väl sisådär :P nästa onsdag blir det att öva hela dagen, om jag fattade det rätt (?), men kläder och allt.. Än så har jag ingen klänning..
Imorgon far jag med fam. Sandström till Kiruna. Ska på dop åsså :)

natti

Kategori: Allmänt

 SOV GOTT ALLA UNDERBARA

Vad hände?

Kategori: Allmänt

Vad hände med mitt inlägg som jag skrev igår? Det står då att jag skrivit det osv, men jag kan inte se det på bloggen.. Jaja, hoppas ni gör det i alla fall!
Har just gjort ett pepperkakshus, försökt i alla fall.. Dixie åt upp några delar när det var ute på bron, så vi fick göra om det och.. Ja, det blev då charmigt i alla fall ;) och ni får tyvärr ingen bild på det än för det är inte klart :P

Idag är en seg dag, trött och fryser hur mycket som helst.


SAKNA SOMMARN!