eliiinaajonsson

Nu är jag less

Kategori: Allmänt

på min blogg, så har gjort en ny: http://eliiinaaajonsson.blogg.se/

2 dagar kvar!

Kategori: Allmänt

Chockade omvärlden idag, vi följde mamma och pappa ut på en promenad.. Vilket inte är varje dag! :) Hann även köra lite bil, när vi liks var ute, vilket gick sådär.. Mötte en timmerbil efter en jättesmal väg, och jag hatar timmerbilar.. Men det gick bra i alla fall, backade till en mötesplats. :) Har även provat en klänning ikväll inför balen, den var jättefin med dock lite för stor.. Ska prova en till ikväll, och får se om det blir nån av dom. Har ännu inte förstått att det är två dagar kvar till julafton..

mina bebisar ♥

Kategori: Allmänt

Äntligen fredag!

Kategori: Allmänt

Fick veta igårkväll att jag har ledigt på svenskan eftersom jag gjort klart allt, tyvärr var jag ju redan i Lauker då så kom på att jag inte skulle kunna ta mig ner senare.. Så 07.45 var jag på skolan, början kl 10.10.. Tur jag har prov senare idag så att jag har nåt att göra ett tag :P Imorgon blir det nog så att jag följer mamma och pappa till Fällfors..

Plugg ikv.

Kategori: Allmänt

Åt hos Gunhild idag, potatismos och grillad karré, inte illa! Ska i alla fall plugga nu, och ikväll, eftersom jag har samhällsprov på torsdag.

Nystädat & julpyntat

Kategori: Allmänt

Gissa om jag vart lycklig igår?! Jag for på stallet igår kväll för att se moster rida, när jag kommer tillbaka till lägenheten har Hampe städat och julpyntat hela lägenheten! Vi hade tänkt göra det då jag kom tillbaka, men istället blev det att bara ta det lugnt och så. Det var väldigt längesen det var så fint i vår lägenhet, haha.. Kan ta bild senare och visa, om vi lyckas hålla det så fint tills dess ;)