eliiinaajonsson

Fällfors

Kategori: Allmänt

Sov i Fällfors till idag.
Nu är jag i Järvträsk, kom just hit =)




grav


älven

arvids

Kategori: Allmänt

Sitter i Hampus lägenhet och väntar på att mamma och dom ska komma tillbaka från Reivo, och anledningen att vi är i arvids ist för att följa dom är för att Hampus har fixat till hans bärbara dator, som jag nog ska köpa. :)

Kategori: Allmänt

Vaknade just efter ett, av att en sur bror kom in och ville att vi skulle stiga upp, så vad göra?..
Anja och Carina kom hit och åt palt med oss, sen kom Sonny och åt också. Blev kladdkaka till efterrätt, gott, jo.
Imorgon kanske mamma, pappa o Elias ska till Reivo, men blir nog att jag o Hampus stannar i arvids för han skulle fixa lite grejer med hans bärbara dator, som jag sen mest troligt ska köpa.
Har hunnit sätta upp badmintonnätet ikväll, duktigt va?

Nu sitter jag och väntar på att Hampus ska ha duschat klart, och efter det ska vi se "Farsan", Hampus har hört att den är dålig men vi ger den en chans. Vi hade egentligen tänkt se den igår, men då blev det nåt fel så vi såg "Catch me if you can".. Trodde inte att den skulle vara nåt att se men den var faktiskt bra :)






basta

Kategori: Allmänt

När vi kom tillbaka från Piteå så var Marielle och Viktor redan här, dom stackarna hade suttit och väntat på oss i timmar :O haha.
Vi gjorde upp en eld och grillade några korvar var, sen när klockan var halv tolv så kom Robin på den smarta idén om att vi kunde ju fara till bastuflotten och bada och basta där... så.... Jag, Marielle, Viktor och Hampus tog båten över, och bastade där.
Alla förutom jag badade, men allvarligt, det kändes för kallt! Så vid 3 började vi fara tillbaka, och nu sitter jag här framför datorn ensam medans dom andra sitter och ser på "Barnhemmet", jättekul... eller?.. ;s
Funderar på att gå och lägga mig, för att jättetrött och fryser, och det är ju en dag imorgon.

Plus så har jag inte laddat upp nån bild på ett tag, men det blir säkert när jag kommer hem, alltså imorgon eller nåt..


Sweet dreams.



piteå

Kategori: Allmänt

Är i Järvträsk nu, och vi ska snart till Piteå.  Får se om det blir att umgås med Marielle och Viktor ikväll.

Hejs

Inga, 50

Kategori: Allmänt

Igår var vi på byastugan här i Järvträsk, för Inga fyllde 50 år. Kanske lägger upp några bilder sen när jag kommer hem.
Jag och Hampe far nog till mig på måndag, och både mamma och pappa har semester nu så blir nog en sväng till Boden och sen kanske nåt mer.
Sitter och ser på tv nu, ensam... Är typ inget bra nu, men blir nog att se film senare.

puss


hampus

Kategori: Allmänt

Hampus ska hit ikväll, så sitter och väntar på honom nu, hehe.
Har hunnit bada ikväll, men vart ingen ridning för det spöregnade ute och så, så det får bli sen :)


love



hata tandläkare

Kategori: Allmänt

Imorgon kl 14.20 ska jag till tandläkarn, hoppas att dom bara ska kolla om mina tänder dragit sig tillbaka, tror nästan att dom bara ska göra det. Elias ska då dit samma och han har också lite problems med att få dom rätt :p
Jag och Hampus far till Järvträsk efter det, men hur vi ska ta oss vet jag då inte.
Ikväll blir det kanske att man rider en sväng, bara det slutar regna. :)

tjao.

nej

Kategori: Allmänt

såg Närkontakt igår för andra gången, men den var sämre nu.. Ska i alla fall snart till Nuorte och äta där, och Hampus sover här inatt också.
Imorgon far han till sin lägenhet, och jag ska nog umgås med Hanna.F, blir kul :)
Ikväll ska jag och Hampus se Nyckel till frihet, har inte sett den men har hört att den är bra.


bye



lördag

Kategori: Allmänt

Kom hem från fjällen i torsdags, och då for jag och Hampus till Nuortejaur med Marielle och Viktor. Vi sov i deras bastu och hade bara trevligt, typ mesta delen i alla fall :P
I alla fall så far Hampus härifrån på måndag och då vet jag inte vad som händer, och på torsdag så far vi till Järvträsk för då fyller Inga år. Hur länge vi stannar där vet jag då inte än.

Har inte orkat blogga på ett tag, men har typ inte haft nåt att skriva om.. menmen.

puss

Kvarnfest

Kategori: Allmänt

Kom just tillbaka hit till Järvträsk från kvarnfesten. Jag och Hampus orkade inte vara kvar, och pappa och Elias skulle ändå fara då så vi åkte med dom. Glömde tyvärr bort att ta några bilder.. menmen..
Imorgon far vi nog till fjälls, och sen till Lauker på torsdag eller fredag :)

pussar

Gunhild, 90

Kategori: Allmänt

Sitter i Nuortejaur nu, och vi ska nog snart äta, blir grillat (Y). Varför vi är här är för att Gunhild har fyllt 90 år.
Ikväll far jag och Hampus till Järvträsk :)

puss

Hamburgarkungen!

Kategori: Allmänt

Jag och Hampus hade laddade ner Jurassic Park 2 & 3 igår, men då fungerade inte cd-läsaren, och vi hittade intet USB-minne heller, så vi kunde inte se. Idag sa mamma att hon hade ett, så provade det just men då visar det sig att det finns inte nog mycke minne på det :@ gissa om man blir förbannad?!

Men i alla fall så kom Frida och Ulla hit idag, vi spelade kort och sen skulle jag steka hamburgare... Och ja.. Hampus råkar lägga ner en hamburgare på nåt konstigt sätt så att en massa kokande flåt sprättar upp PÅ MIN HAND! Och vad ska man säga? Blev först arg, men det var ju ett misstag så.. Har då ont nu, men hoppas jag inte får en brännblåsa.

Nä, nu ska jag gå ner och fortsätta smutta på min päronmilkshake! (Y) :)

PUSSAR!
















bad

Kategori: Allmänt

Var och babade i sandviken idag. Dom flesta bilderna är från idag :)














ny mobil :)

Kategori: Allmänt

har just varit på expert, och blev en xperia x 10 mini, och hoppas jag är nöjd sen då och inte blir less den alltför snabbt. :P
Sitter i Hampus lägenhet nu, och kl.9 så åker vi tillbaka till mig igen. Hans tangentbord laggar inte lite, byter låt hela tiden på spotify, så går det om man har touch ;)


spotify :@

Kategori: Allmänt

Vaknade inatt av att det spöregnade. Pappa kom och sa att jag och Marielle skulle gå in och sova i lillstugan, för att det åskade. Vi sovde alltså i tält. :P
Har hunnit städa och duscha idag, sen ska vi till Arvidsjaur för att Marielle och Sara ska hem, så då följer Hampus hit :)
Är så less på spotify, har installerat det flera gånger, och det det funkar tills man stänger av det. Går alltså bara att använda en gång :@

hejdå.

Piteå, Järvträsk.

Kategori: Allmänt

Var ju i Piteå igår med Frida. Blev inte så mycket shoppat för min del, typ ett par örhängen.. Hade tänkt köpa ett par shorts, men hittade inga fina så.. Men jag klippte mig, och blev hyfsat nöjd. En av dom få frisörerna som fixat så att min virvel i luggen inte syns alltför mycket (Y) :)
Nu är jag då i Järvträsk, och 15.25 så åker jag och Hampus med bussen till Arvidsjaur. Pappa hämtar oss där + sara, och sen far vi till Lauker.

Puss!