eliiinaajonsson

Tisdag

Kategori: Allmänt

Idag har vi haft luciaträning, och tusan så bra vi är.. haha ;) Blev Maja som får vara lucia, och det kommer nog bli jättebra! :)

Har då "redovisat" på engelskan idag för Maria, känns skönt att ha gjort bort det.. Att prata är nog det värsta.. Nu är det ju bara inlämningar, rester o 3 prov kvar innan betygsättningen o jullov! ;)

Mamma o pappa ville veta vad jag vill ha i julklapp, så vi for på expert och tittade på datorer.. Så nu vill jag ha en bärbar dator och ett mobilt bredband! :D

Tillbaka till xperia

Kategori: Allmänt

Idag gjorde Rebecka så att jag ville börja använda min xperia igen, bara för att hon visade att det fanns flera hundra roliga gratisgrejer att ladda ner! :D ... men tyvärr så blev det så mycket för telefonen så har knappt någon ström kvar, men alla grejer får jag prova när jag laddat den!

Blev att äta pizza idag med Hampus o hans mamma & pappa, men jag blir typ äcklad av pizza efteråt ;s
Fick mig en riktig funderare idag, hur mycket kan man egentligen förändras på ett väldigt kort tag? Ja, en hel del har jag märkt. :P

Skyltsöndag, boring

Kategori: Allmänt

Fy vad kallt det är ute! Hade ingen lust att vara ute alls, så pappa bjöd på hamburgare och nu sitter jag, Hampus och Elias och väntar på att han ska handla klart så vi kan fara hem! :)

Skolan tar upp en massa tid nu, så har inte tid att blogga. Har 2 prov i veckan, plus nån muntlig redovisning och inlämingar.. suck.

pussar

Pojken i randig pyjamas

Kategori: Allmänt

Hela skolan var o såg "Pojken i randig pyjamas" idag, och fy så hemskt! Speciellt när man tänker på att filmen är gjord av en riktig händelse..

Ändå skönt att det är fredag imorgon. Vi ska visst ha luciaträning i 2 timmat imorgon! Yey! ;)

Tisdag

Kategori: Allmänt

I morse var det sååå segt att stiga upp! Tror nog det var lite segt för Hampus att stiga upp också.
Åkte då med bussen kl 4 idag, så har inte hunnit göra så jättemycket hemma ännu.. Jo, sitta vid datorn:D ;)
Vi började träna inför lucian idag.. Kommer nog bli bra så småningom! :P

ORKA

Kategori: Allmänt

Nu är veckan på Intersport över, puh... (a)
Har just sett Idol, så nu ska man ner till Hampe. :)

O R K A R  I N T E  B L O G G A!

dåligt av mig.

Kategori: Allmänt

Har seriöst inte tid och ork att blogga så ofta varje dag och hela tiden, sorry... :(

Prao i veckan....

Kategori: Allmänt

Började tänkta på att jag sällan lägger upp bilder numera.. Men mamma råkade tvätta min kamera i tvättmaskinen, så tror inte den fungerar så bra.. Ni kanske tänker att man kan ju fota med mobilen, men det blir inte alls lika bra bilder med den och man tänker inte på att man ska fota allt man gör heller med mobilen. I alla fall, så om jag får den att funka eller köper en ny så ska jag försöka lägga upp lite mer bilder!

Har just ätit jättegod mat, plus att mamma och Sara har gjort en bärpaj, så det ska också bli jättegott!
Imorgon så börjar ju praktiken, och det blev på Intersport, och ville inte alls vara där.. Tur man har Nellie som också ska vara där! :)

p u s s a r




yeey, eller?

Hata söndagar!

Kategori: Allmänt

Nu är det sista dagen på lovet, och det känns inte alls bra! Plus så har man ju lite separationsångest (stavning?), men det går nog över..
Åkte med bussen från Glommersträsk 13.15, fast den skulle gå 13.05.. Och nu sitter jag i Hampus lägenhet själv och  väntar på att mamma ska hämta mig. Tror att Sara sover hos oss inatt, ska bli kul att träffa henne! :)

Lördag

Kategori: Allmänt

Vaknade kring halv 2, och blev typ sur på mig själv för att jag aldrig kan vakna tidigt! Har i alla fall hunnit duschat och ätit tacos.
Kring halv 6 så far vi härifrån till Aborrträsk, vi ska på Kurts 50-års fest ;b

bärpaj!

Kategori: Allmänt

Jag och Hampus bakade en bärpaj, men nu är man äckligt mätt, sitter i soffan och mår illa... :(



 bild från Sandviken

JUST ÄTIT TACOS

Kategori: Allmänt

 

Skellefteå

Kategori: Allmänt

Blev lite arg ett tag, skulle försöka hitta några kläder, men när man behöver nya hittar man INGENTING!!! Fick hjälp av Åsa att försöka hitta några, men vi hittade ingenting.. Så jag for därifrån med tomma händer..

Fällfors

Kategori: Allmänt

Har varit hos morfar i Fällfors idag. Där blev det att äta.. minns inte vad det hette, gå ut med hundarna och se tv, yey:D
Imorgon blir det att fara till Skellefteå.



P U S S A R

Elin gästbloggar.

Kategori: Gästblogg

Elina ville att jag skulle gästblogga åt henne så då får det bli så :) Jag har just ätit något köttgrejs, fast det var ju typ gott. Nu sitter jag och väntar på att mamma ska plocka bort i från bordet osv så att jag kan få börja att göra mina brownies, mums! Annars så händer det inte så värst mycket, sitter som mest och väntar in morgondagen eftersom då blir det att åka till Skellefteå med UG och vi ska typ bowla osv. Jag, Izza, Oskar och Thomas ska iaf springa lite på stan efter bowlingen tror ja att det blir, jag och Izza ska bl.a. köpa någon klänning till julfesten och sen så ska ja köpa nya skor. Om jag ska vara ärlig så blir väl det de mest onödigaste köpet imorgon, eftersom jag har redan så många som jag skulle kunna använda, fast vet inte ens av alla :'(. Nu verkar mamma vara klar med köket så då får jag väl passa på att gå dit innan någon annan hinner före, hare bra allesammans! ♥

Onsdag

Kategori: Allmänt

Sitter i Järvträsk, och ska snart åka hem till Lauker. Var tänkt att jag skulle följa Hampus och Åsa till Skelletfeå på fredag, men vi får se hur det blir nu..
Kanske ska till morfar imorgon om inte pappa jobbar.

Hehe

Kategori: Allmänt


En bild på jag och Hampus i fredags. snygg, i know ;)
Tog den av Åsa

God morgon

Kategori: Allmänt

Hampus vaknade kring 9, och sa att klockan var typ 12.. Så jag ville verkligen stiga upp då, men kunde inte.. Sen kom han upp en halvtimma senare och sa vad klockan egentligen var, och då somnade jag om. Så jag steg upp halv 12, och känner mig så seg!
Hampus är då ute och håller på med sin bil, och jag äter frukost.. Och förresten, grattis till Jimmy som fyller 20 idag! :)

Nykommen till Järvträsk från Luleå.

Kategori: Allmänt

Hallå!
Blev att fara till Luleå idag med mamma, pappa, Elias, Per, Åsa och Hampus. Köpte skor, jeans, t-shirts och underkläder. Var verkligen behövligt!
Hampus och Per är ute och fixar med nån stereo som Hampus köpt idag till sin bil, och jag sitter här.. :)
Plus så tror jag att det blir en tidig kväll för mig, eftersom det blev en väldigt tidig morgon! (a)

GOD NATT SEN!