eliiinaajonsson

Spel

Kategori: Allmänt

Man har som mycket att göra, sitter på Facebook och spelar typ alla spel som finns där :P

Järvträsk

Kategori: Allmänt

Var på föreläsning idag efter lunch, om jag ska vara ärlig så gick de där 90 minuterna väldigt segt! Kl 4 for jag då till Järvträsk, och vi har hunnit äta en jättegod gryta sen äppelpaj & vaniljsås, mums.

Elin gästbloggar! :)

Kategori: Gästblogg

Jag frågade nyss pappa om han skulle kunna skjutsa ner mig på kiosken eftersom jag skulle vilja köpa en Ben & Jerry's cookie dough, det var bara en halvtimme kvar innan det skulle stänga så jag orkade inte skynda mig ner för att köpa den utom jag var lat ist. När jag hade klätt på mig så blev det ändå att vänta på pappa i 15-20 minuter jobbigt. Fast vi kom oss iaf iväg innan det skulle stänga, då jag kom in i kiosken så gick jag direkt till glassen och sen så betalade jag medans pappa kollade på chips. Jag gick senare till honom och då frågade han var sourcream var och jag sa bara att jag inte visste eftersom jag inte orkade bry mig, men då frågade han igen och då sa jag att det var surkräm, så han var tvungen att fråga hon i kassan, och inte fick han nå bättre svar av henne. Hon svarade exakt samma sak som mig och sedan sa hon att hon trodde att det var gräddfil sen så hon något annat som jag inte hörde. Nu sitter jag iaf vid datorn och äter min glass och skrattar lite för mig själv om surkrämen (A)

ego

Kategori: Allmänt

Tack till Kajsa!

Kategori: Allmänt

Tack så mycket Kajsa för att du fixade min blogg lite igen, och det blev jättebra!! :)

Kom just hem från skolan, åt lasagne och satt mig vid datorn. Fick veta idag att jag fick VG på min engelska uppsats, så är jätteglad för det! Gick dessutom inte lika bra på fysikprovet, typ jag + halva klassen förstod sista frågan fel, och jag som hade skrivit SÅ mycket där fick inga poäng för det för att det var inte svaret på frågan! Suck..

Puss på dig sötnos.

Kategori: Allmänt

Har just gjort en ny design på din blogg, Elina. Du får säga om du inte blev nöjd och om jag ska göra något annorlunda!


Hitta en väldigt snygg bild på mig och Nellie.



/ Kajsa.

bullar

Kategori: Allmänt

Har just bakat bullar, och dom blev faktiskt väldigt goda! Linnea hjälpte mig att baka ut degen och så. Fick nåt il idag och blev så sugen på bullar, och sen så åt jag upp "lite" bulldeg, så är jättemätt nu och har ont i magen! Men jag får skylla mig själv. Imorgon så ska nog Kajsa fixa min blogg igen, man måste väl variera lite antar jag. Tack till henne! :)
Nu ska jag ner och fika, tjao!

tändläkare

Kategori: Allmänt

Teknikprov idag.. hur det gick, får ni veta senare.
Var hos tandläkeren idag, var egentligen tänkt att jag skulle dit 14.00, men då kom jag på att jag skulle ha prov då och ville verkligen göra bort det, så mamma ringde och fick en ny tid 10.20. Hanna hade fått exakt samma tid, så vi gick dit tillsammans. Som tur var slapp jag sitta och vänta där och bli ännu mer nervös, fick gå in kanske 10 över. Där inne tog det inte mer än någon minut, de tittade på mina tänder (två av mina tänder hade kommit framför några andra, och de drog de bakom för någon månad sen för att de skulle "glida" tillbaka), och sa att "om vi tittar fram några år så har det nog dragit till sig ännu mer, och de kommer sitta jättefint. Du kan gå, och slippa tandställning". Puh! :D

Tidigt..

Kategori: Allmänt

Steg upp halv 10 idag!! Kan inte fatta att jag var så pigg, men älskar att stiga upp tidigt på helger för då är man piggare på dagen och sen så hinner man ju en massa mer. Plus så har jag vaknat och somnat om hela tiden inatt, så orkade inte ligga och försöka så..
Om ett tag kommer Hampus, och då får vi väl se vad vi gör :)

Helg!

Kategori: Allmänt

Sov hos Hanna inatt, och igårkväll såg jag "Dear John" med Hanna och Frida. Faktiskt en bra film, men var nära att börja gråta under typ hela filmen..
I alla fall så har skoldagen gått jättefort, och känns inte alls som helg men ändå skönt att det är det! Hann tvärt till Hampus innan min buss gick, så jag inte hinner sakna honom för mycket ikväll :( hehe.

Fysikprov, done

Kategori: Allmänt

Har gjort bort fysikprovet nu, och det kändes gå jättebra!! Hoppas bara på att det gjorde det, eftersom jag inte har tid att plugga mer nu när vi börjat med att ha biologi istället.
Har just varit duktig och gjort en ananaspaj som står ute så den ska bli kall.. :) och kanske borde gå ner och vara social med Hampus nu? Jo, ska nog ner. Hörs sen! :)

Seg söndag

Kategori: Allmänt

Vaknade av att det kliade som fan på min hals! När jag känner på den så märker jag att jag fått några utslag eller någon, som kliar hela tiden och tar ont när jag kliar.. ._.' vet inte vad det är för någon, för har aldrig haft utslag förr..
Har sett Family Guy med Hampus och Elias en stor del av dagen, men vadå? Söndagar är väl till för att det ska finnas en dag att slappa på? (a)
Ska ner nu och försöka göra något åt mina naglar!! De ser förjävliga ut!..
Imorgon efter skolan ska jag äntligen klippa mig, det var då verkligen på tiden! Vi får se hur det blir :)

dålig dag

Kategori: Allmänt

Har just varit ute och gjort mat, brödet blev väl inte bäst men ändå gott. Annars har väl typ ingenting speciellt hunnit hända idag. Men kan bara säga att jag har en extremt dålig dag, usch..!
Kanske skriver senare :)

trött

Kategori: Allmänt

Har ont i magen, är trött och så.. Men ska försöka hålla mig vaken så jag kan se en film men min älskling! :)
Ni andra får sova gott sen, hoppas jag! :) Puss!

fredag! :D

Kategori: Allmänt

Var hemma från skolan även idag, mådde dåligt i morse men mår så mycket bättre nu efter 6-kilometers promenaden med mamma och Nikolas! :) vid 1 kom Anite och Ali förbi, och dom hade med sig några grejer från Turkiet som de köpt. Bland annat en jättefin och skönt tröja åt mig, tack!
Just före 6 kommer Hampus, och jag längtar! Blir väl att se idol och så sen ikväll :)
Nåja, här kommer bilder på tröjan:






Har hört att MC Laren tillverkar formelbilar och säljer bland de snabbaste? Rätta mig om jag har fel :)

Sämre nu..

Kategori: Allmänt

Mår inte bätte nu än i morse, fast jag tagit en ipren för någon timma sen. Jag kallsvettas, min hals och näsa är typ igentäppt och känns som att någon trycket ett järnspett mot mitt huvud!! Så tror inte det blir skola imorgon, blir att sova ut, plugga mer på fysiken och bli frisk någon gång! Funderar på att gå ner och baka någonting nu, för håller på att ladda ner säsong 3 av Family guy så blir väl bättre om man har något gott till det! Måste ju unna mig någonting när jag är sjuk (a). Plus så saknar jag ju min Hampus, så blir inte bättre förrän han kommer hit! :(

Annars finns jag ju alltid på: 0768089642 !



Hemma

Kategori: Allmänt

Blev så att jag blev hemma idag.. Vaknade med en sån himla huvudvärk, ont i halsen och allmänt trög.. Så somnade om, och drömde som vanligt om björnar ;s kanske för att jag är rädd för dom...
När jag steg upp hade mamma och Elias bakat citronmuffins, så det blev min frukost! Och varför går det inte att ringa eller smsa? Ajja, ska se film nu. Höres!

hårt plugg!

Kategori: Allmänt

Har som sagt fysikprov imorgon, och ÄNTLIGEN kan jag allt om alla planeter! Tog ett tag att lära sig allt man skulle, men nu hoppas jag att det sitter. Mår inte så jättebra nu, plus att jag har liiite feber, så får se om jag kan fara på skolan imorgon. Mådde inte alls bra i morse, men skulle vara skönt att göra bort fysikprovet..  Nåja.. Pappa har varit så snäll och gjort varm choklad åt mig, så har lite bättre i halsen i alla fall. Funderar på att göra en tidig kväll, då man kanske blir frisk snart! Börjar bli less på att vara förkyld.

Och imorgon ska mamma och pappa till Piteå till veterinären med Prisma.. Hoppas att det går bra för gumman! Hon är ju ändå världens sötaste hund! :)

less

Kategori: Allmänt

Tycker inte att det är kul att blogga längre, kanske man ska lägga ner hela skiten?

Järvträsk

Kategori: Allmänt

Följde Hampus och hans pappa och tittade på en bil idag. Blir nog inget köp för Hampus, för han vill inte ha en automat. Men det finns ju fler bilar :)
Efter det så for vi till Järvträsk, och har just duschat så blir väl att se tv eller något snart :)

Toy Story 3

Kategori: Allmänt

Kom just till Hampus lägenhet efter att ha sett Toy Story 3. Den var faktisk kul! Är så mätt på popcorn och fanta nu, plus att jag åt en pizza innan.. Eller blev inte ens en halv menmen..
Får se vad som händer ikväll :P


Yeah ;)

Söndag..

Kategori: Allmänt

Har hunnit städa mitt rum, dammsugat och skurat! Känner mig grymt duktig.
Ska i alla fall ner till Arvidsjaur snart, börja med att Hampus ska titta på någon bil, sen ska vi äta pizza och efter det blir det bio! :)
Sover nog hos Hampus inatt, får se om jag skriver nåt mer idag. :)

pussar

Ananaspaj <3

Kategori: Allmänt

Filmen var inte så bra igår, svenska filmer brukar inte vara så bra heller..
Har just ätit paj med Hampus, och vi ska väl göra spagetti och köttfärssås om ett tag. Pappa och Elias är i Storberg hos farmor så.. ;b
Vaknade i morse av en sån huvudvärk, så började med en panodil, men det gick inte över. Så ett tag efter tog jag en mot typ migrän, haha, och då försvann huvudvärken! Skönt! Ska kanske se Ghost Ship ikväll, den går visst på tv kl 21.00.. :)

puss

Kategori: Allmänt

Ska snart möta upp Frida och Amanda, ska bara sitta här några minuter till ;)
Denna bio ska vi se ikväll som sagt:)


PUSS! ;)

Nyklippt pojkvän!

Kategori: Allmänt

Har just färgat och klippt Hampus hår! Vet inte om han blev nöjd, men det hoppas jag! Vi ska i alla fall snart äta köttsoppa, och sen ikväll kl 7 blir det bion "Puss" med Amanda och Frida (y).

Ha en bra helg! Pussar!